Neem Contact op
nl es

Notaris Pérez

Tijdelijke maatregelen in verband met het Corona virus

In verband met de maatregelen omtrent het Corona virus werken veel van onze collega's thuis en combineren zij hun werkzaamheden met de zorg van jonge kinderen.

Hierdoor zijn wij voorlopig beperkt telefonisch bereikbaar, namelijk tussen 9 uur en 13 uur op telefoonnummer 071 - 33 33 000.

Uiteraard blijven wij per email bereikbaar. Wij doen ons best om uw email zo spoedig mogelijk te beantwoorden, maar het kan zijn dat het terugbellen en het beantwoorden van e-mails iets langer duurt dan wat u van ons gewend bent. Wij rekenen op uw begrip.

Zie ook ons Corona-protocol op deze website.

Wie zijn wij?

Notaris Pérez in Voorschoten is een vertrouwd begrip in Voorschoten en daarbuiten. Wij geven u persoonlijke aandacht en denken graag met u mee. Een notaris bezoeken heeft meestal te maken met een mijlpaal in je leven: trouwen, kinderen krijgen, een nieuwe woning en het starten van een onderneming. Ook op minder fijne momenten, is een notaris van belang, zoals het overlijden van een geliefde. Notaris Pérez geeft u graag de persoonlijke aandacht die u verdient en denkt graag met u mee.

Er is altijd een team van specialisten die over uw dossier waakt. Zo bent u verzekerd van de meest actuele kennis en een gedegen en onderbouwd advies. Uw eerste afspraak is geheel vrijblijvend en kosteloos. Maak dus gerust een afspraak voor advies op maat.